Parcours

Alle 4 de afstanden starten en finishen voor Paviljoen Beerschoten. De 1 km loopt door het bos, rondom de schapenwei. De 2,5 km loopt een grote ronde door het bos, anders dan voorgaande jaren. De 5 km loopt een andere route en de 10 km loopt 2 maal de 5 km. De 10 km komt daarbij halverwege langs het publiek. Klik voor de precieze route op de verschillende afstanden.

1 kilometer

De route van de 1 km start voor het gebouw van Beerschoten. Er staat een grote startboog en vanaf daar rennen de 1 km lopers via het asfalt richting de speelweide. Dan gaan ze van het asfalt af naar links en lopen door het bos. Via de zijkant van de schapenweide komt iedereen dan weer aan bij de finish voor Beerschoten.

Klik hier voor de  1 KM  route

2,5 kilometer

De route van de 2,5 km is dit jaar nieuw. De precieze route beschrijving staat hieronder. De exacte gemeten afstand is iets korter, te weten 2,3 km

Klik hier voor de 2, 5 KM route

5 kilometer

De route van de 5 km start ook voor het Paviljoen Beerschoten, tegelijk met de 10 km.

Klik hier voor de 5 KM route  Deze is precies 5 km.

10 kilometer – De jubileum afstand

Sinds de Chocolademelkloop 10 jaar bestond, kun je ook de 10 km lopen.

De 10 km loopt twee maal het parcours van de 5 km. Bij het start-finish gebied wordt de 5 km naar rechts afgebogen richting finish. Loop je de 10 km, houdt dan links aan. Je gaat  voorbij de finish ( via het paardenpad) om dezelfde ronde nogmaals te lopen. Boven het parcours hangt een pijl en vrijwilligers geven ook aanwijzingen. Het publiek moedigt je hier uitbundig aan, zodat je op vleugels door kan lopen!

Klik hier voor de 10 KM route
(dit parcours dus 2 maal)