Inschrijven voor 28-11-2021

1500 deelnemers

De inschrijving voor 2021  is vanaf 26-09 geopend en sluit als  de limiet is bereikt. Er kunnen weer 1500 deelnemers meedoen.

De startnummerlijst gaat al eerder naar de drukker.  Er kan na 20-11 geen tag op voor tijdsregistratie en we kunnen je voornaam er niet meer opzetten. Schrijf je je na 20-11 in, dan krijg je een blanco nummer. Daar kun je dan je eigen naam zelf op zetten natuurlijk!

Op zaterdag 27-11  van 10:00 tot 12:00 en op zondag 28-11 van 9.30 – 11:00 kunnen nog enkele startnummers verkregen worden op de startlocatie, voor een meerprijs van 2.50, zonder tijdsregistratie, zolang de voorraad strekt.

De 19 e editie vindt plaats op

zondag 28 november 2021 

 

Wat kost meelopen?

De 1 km  € 5,00 per persoon
De 2,3 km € 5,00 per persoon

De 5 km  € 6,00 per persoon
De 5 km met tijdsregistratie ( chip op je startnummer) : € 8,50 per persoon

De 10 km € 7,50 per persoon
de 10 km met tijdsregistratie ( chip op je startnummer) : € 10,00 per persoon

 

Waar moet ik op letten?

Als je met meerdere afstanden wilt meelopen, kun je je meerdere keren inschrijven.
Wil je geen startnummer en tasje maar wel met je kind meelopen om hem of haar aan te  moedigen? Dat mag gratis, alleen bij de 1 km. Voor alle andere afstanden moet je je met je kind inschrijven als je samen wilt lopen.

Tijdens het inschrijven word je gevraagd of je een vrijwillige bijdrage wilt geven aan het Utrechts Landschap. Het kernteam stelt een bijdrage voor het Utrechts Landschap zeer op prijs, omdat we gebruik mogen maken van het paviljoen en van het bos.

Kies bij de 5 en 10 km voor het voorste startvak voor de snelle starters, of voor het achterste startvak voor de rustige starters. Voor je tijd maakt het niet uit, er ligt een mat bij de start en er staat een klok.

Wie kan er meelopen?

De Chocolademelkloop kent meerdere afstanden. Alle leeftijden mogen zich voor alle afstanden inschrijven. Het parcours is niet geschikt voor rolstoelen of buggy `s. Ook is het niet toegestaan om met een hond te lopen. Wel mag je je kind een stukje op de schouders nemen als het even niet meer lukt, of kan je een eindje aan de hand van Piet op de kortere afstanden.

Waarom is het zo goedkoop?

Ieder jaar kijken we of we genoeg budget hebben voor alles wat we willen bieden. Het doel is dat er geen financiële drempel is om mee te doen. Hoe meer mensen plezier hebben in samen buiten sporten, hoe beter. Dat is ons streven en jullie zijn onze beloning. Daar hoeven we verder geen geld aan over te houden. Wij maken geen winst en kunnen dankzij alle vrijwilligers en sponsors de prijs zo laag houden. Mooi toch?

Wat krijg ik daarvoor?

  • Je krijgt een startnummer wat tevens je lotnummer is
  • Er staat een startklok waarop je zelf je tijd kunt zien ( of je koopt een startnummer met tijdsregistratie)
  • Je loopt een schitterend parcours door het bos, volledig bewegwijzerd en bemand met vrijwilligers op diverse punten
  • Na afloop van de loop vindt er een grote verloting plaats met spannende prijzen
  • Na afloop krijgen alle lopers een gadget en alleen de 1 en 2,3 km lopers ontvangen bovendien een tasje met kleinigheidjes van onze sponsoren
  • En natuurlijk, voor iedereen een beker chocolademelk!

Handig! schrijf  je met meerdere mensen in en betaal in 1x