Inschrijven voor 28-11-2021 niet meer mogelijk

Helaas zijn we ingehaald door het Coronavirus en zijn wij als bestuur genoodzaakt de Chocolademelkloop editie 2021 af te gelassen. Dit is een enorme teleurstelling, zowel voor jullie als voor ons, maar we kunnen niet anders. 

Het doel van de Stichting Chocolademelkloop is om sport en bewegen in onze hoofden te combineren met heel veel positieve taal en emoties. Laten we dat vooral blijven doen. 

We vragen jullie daarom om in de week van de Chocolademelkloop wel lekker naar het bos te gaan en alsnog je ronde te lopen, bij landgoed Beerschoten of op een ander mooie plek.  Stuur een foto die we mogen plaatsen op onze Instagram/Facebook pagina hoe jij de alternatieve Chocolademelkloop hebt vormgegeven. 

En blijf de woordenschat rondom bewegen en hardlopen in je hoofd aanvullen met veel positieve begrippen. 

Praktisch 

Zoals ook in onze algemene voorwaarden staat, vindt er geen restitutie van inschrijfgeld plaats. Je kunt je in 2022 wel inschrijven met korting. Je krijgt in sept 2022 een eenmalige kortingscode toegestuurd, waarmee je korting krijgt op het inschrijfgeld.

Zondag 27-11-2022

Volgend jaar organiseren wij met het huidige bestuur voor de laatste keer de Chocolademelkloop, indien mogelijk. We spannen ons in 2022 nog 1x maximaal voor jullie in om er een geweldige editie van te maken. Zet je het in de agenda? Heel graag tot dan! 

 

NB Wil jij de Chocolademelkloop wel overnemen en heb je ambities om een nieuw bestuur te vormen? 

Klik dan hier

Chocolademelkloop 
trots- sport- plezier- natuur- vrolijk- gezellig- bewegen- fijn- buiten- samen- stoer- gezond- verbinden- feestje- rennen- kracht- opgewekt- doorzetten- buiten- vriendelijk- prestatie- sterk- waardering- herinnering- voldaan- milieuvriendelijk- leuk– chocolademelk- bos- sportief- conditie- top!


 

Wat kost meelopen?

De 1 km  € 5,00 per persoon
De 2,3 km € 5,00 per persoon

De 5 km  € 6,00 per persoon
De 5 km met tijdsregistratie ( chip op je startnummer) : € 8,50 per persoon

De 10 km € 7,50 per persoon
de 10 km met tijdsregistratie ( chip op je startnummer) : € 10,00 per persoon

 

Waar moet ik op letten?

Als je met meerdere afstanden wilt meelopen, kun je je meerdere keren inschrijven.
Wil je geen startnummer en tasje maar wel met je kind meelopen om hem of haar aan te  moedigen? Dat mag gratis, alleen bij de 1 km. Voor alle andere afstanden moet je je met je kind inschrijven als je samen wilt lopen.

Tijdens het inschrijven word je gevraagd of je een vrijwillige bijdrage wilt geven aan het Utrechts Landschap. Het kernteam stelt een bijdrage voor het Utrechts Landschap zeer op prijs, omdat we gebruik mogen maken van het paviljoen en van het bos.

Kies bij de 5 en 10 km voor het voorste startvak voor de snelle starters, of voor het achterste startvak voor de rustige starters. Voor je tijd maakt het niet uit, er ligt een mat bij de start en er staat een klok.

Wie kan er meelopen?

De Chocolademelkloop kent meerdere afstanden. Alle leeftijden mogen zich voor alle afstanden inschrijven. Het parcours is niet geschikt voor rolstoelen of buggy `s. Ook is het niet toegestaan om met een hond te lopen. Wel mag je je kind een stukje op de schouders nemen als het even niet meer lukt, of kan je een eindje aan de hand van Piet op de kortere afstanden.

Waarom is het zo goedkoop?

Ieder jaar kijken we of we genoeg budget hebben voor alles wat we willen bieden. Het doel is dat er geen financiële drempel is om mee te doen. Hoe meer mensen plezier hebben in samen buiten sporten, hoe beter. Dat is ons streven en jullie zijn onze beloning. Daar hoeven we verder geen geld aan over te houden. Wij maken geen winst en kunnen dankzij alle vrijwilligers en sponsors de prijs zo laag houden. Mooi toch?

Wat krijg ik daarvoor?

  • Je krijgt een startnummer wat tevens je lotnummer is
  • Er staat een startklok waarop je zelf je tijd kunt zien ( of je koopt een startnummer met tijdsregistratie)
  • Je loopt een schitterend parcours door het bos, volledig bewegwijzerd en bemand met vrijwilligers op diverse punten
  • Na afloop van de loop vindt er een grote verloting plaats met spannende prijzen
  • Na afloop krijgen alle lopers een gadget en alleen de 1 en 2,3 km lopers ontvangen bovendien een tasje met kleinigheidjes van onze sponsoren
  • En natuurlijk, voor iedereen een beker chocolademelk!

Handig! schrijf  je met meerdere mensen in en betaal in 1x