Inschrijven editie 27-11-2022 kan niet meer online,

Een startnummer kopen kan alleen nog

– op zaterdag 26-11 tussen 10.00 en 12.00 uur op de startlocatie

– op zondag 27-11 tussen 10.00 en 11.00 uur indien er nog nummers zijn.

Neem contant, liefst gepast, geld mee. De prijs is 1 euro hoger dan de prijzen bij voorinschrijving. Tijdsregistratie is dan niet meer mogelijk.

meteen naar inschrijven klik hier 

De startlocatie is dit jaar op het grasveld tegenover het gemeentehuis van De Bilt-Bilthoven, ongeveer 1km van het oorspronkelijke terrein. De 1 km blijft op het veld, de andere afstanden gaan vanaf daar het bos in.

Had jij je in 2021 al ingeschreven voor de afgelaste editie? Zoals ook in onze algemene voorwaarden staat, vindt er geen restitutie van inschrijfgeld plaats. Je kunt je in 2022 wel inschrijven met korting. Je kreeg in okt 2022 een eenmalige kortingscode toegestuurd, waarmee je korting krijgt op het inschrijfgeld. Deze is alleen geldig bij vóórinschrijving, dus niet op de dag zelf.

Zondag 27-11-2022

Dit jaar organiseren wij met het huidige bestuur voor de laatste keer de Chocolademelkloop. We zijn al volop bezig. We spannen ons  nog 1x maximaal voor jullie in om er een geweldige editie van te maken. Zet je het in de agenda? Heel graag tot dan! 

NB Wil jij de Chocolademelkloop wel overnemen en heb je ambities om een nieuw bestuur te vormen? 

Klik dan hier

Chocolademelkloop 
trots- sport- plezier- natuur- vrolijk- gezellig- bewegen- fijn- buiten- samen- stoer- gezond- verbinden- feestje- rennen- kracht- opgewekt- doorzetten- buiten- vriendelijk- prestatie- sterk- waardering- herinnering- voldaan- milieuvriendelijk- leuk– chocolademelk- bos- sportief- conditie- top!

Wat kost meelopen?

De 1 km  € 6,00 per persoon
De 2 km € 6,00 per persoon

De 5 km  € 7,50 per persoon
als je dat leuk vindt: tijdsregistratie ( chip op je startnummer) : € 2,50 per persoon

De 10 km  is er helaas niet dit jaar, dit was door de gedwongen verplaatsing logistiek niet mogelijk.

Waar moet ik op letten?

  • Als je met meerdere afstanden wilt meelopen, kun je je meerdere keren inschrijven.
  • Wil je geen startnummer en tasje maar wel met je kind meelopen om hem of haar aan te  moedigen? Dat mag gratis, alleen bij de 1 km. Voor alle andere afstanden moet je je met je kind inschrijven als je samen wilt lopen.
  • Tijdens het inschrijven word je gevraagd of je een vrijwillige bijdrage wilt geven aan een goed doel. Het kernteam stelt een bijdrage voor een van deze doelen zeer op prijs.
  • Kies bij de 5 km voor het voorste startvak voor de snelle starters, of voor het achterste startvak voor de rustige starters. Voor je tijd maakt het niet uit, er ligt een mat bij de start.

Wie kan er meelopen?

De Chocolademelkloop kent meerdere afstanden. Alle leeftijden mogen zich voor alle afstanden inschrijven. Het parcours is niet geschikt voor rolstoelen of buggy `s. Ook is het niet toegestaan om met een hond te lopen. Wel mag je je kind een stukje op de schouders nemen als het even niet meer lukt, of kan je een eindje aan de hand van Piet op de kortere afstanden.

Waarom is het zo goedkoop?

Ieder jaar kijken we of we genoeg budget hebben voor alles wat we willen bieden. Het doel is dat er geen financiële drempel is om mee te doen. Hoe meer mensen plezier hebben in samen buiten sporten, hoe beter. Dat is ons streven en jullie zijn onze beloning. Daar hoeven we verder geen geld aan over te houden. Wij maken geen winst en kunnen dankzij alle vrijwilligers en sponsors de prijs zo laag houden. Mooi toch?

Wat krijg ik daarvoor?

  • Je krijgt een startnummer wat tevens je lotnummer is
  • Je loopt een schitterend parcours door het bos, volledig bewegwijzerd en bemand met vrijwilligers op diverse punten
  • Na afloop van de loop vindt er een grote verloting plaats met spannende prijzen
  • Na afloop krijgen alle lopers een gadget en de 1 en 2 km lopers ontvangen bovendien een tasje met kleinigheidjes van onze sponsoren
  • En natuurlijk, voor iedereen een beker chocolademelk!

Handig! schrijf  je met meerdere mensen in en betaal in 1x